Om oss
Vår vision

Vår vision är att förändra byggbranschen och få felfria entreprenader genom kontinuerliga kontroller av projekten från start för att kvalitetssäkra ert bygge.

För ett felfritt byggsverige

Byggbranschen omsätter 500 miljarder kronor per år vilket är nästan 10% av Sveriges totala BNP. Ungefär 25%, 100 miljarder kronor av dessa går till att avverka byggfel som har uppkommit på arbetsplatserna. Försäkringsbolagen tror att om vi skulle lägga 1% av de totala kostnaderna på kontinuerliga kontroller och besiktningar på arbetsplatserna så skulle vi minimera risken för byggfel vilket skulle spara in otroligt mycket pengar för samhället.  Entreprenadkonsulterna har över 30 års erfarenhet i byggbranschen och arbetar både inom entreprenad, produktion och projektering.

Sveriges mest lämpade besiktningsmän

En besiktningsman ska ha all kunskap om hur ett projekt ska byggas enligt norm och den kunskapen får man inte genom enbart studier utan det krävs år av praktisk erfarenhet för att behärska dessa kunskaper. Idag finns det besiktningsmän som efter sin ingenjörsexamen arbetat 5 år på ett storbygge inom konstruktion och kan sedan utbilda sig och ansöka om en certifiering. Skall nu denna besiktningsman avgöra om målningen i ett hur är godkänd eller ej blir det sällan en rättvis bedömning, vi anser att detta är fel och att det ska ställas högre krav på lämpligheten hos besiktningsmannen. Våra besiktningsmän och konsulter skall vara de absolut mest lämpade i branschen, de har en lång och gedigen erfarenhet av entreprenader, från grund till nyckelfärdigt hus precis som det ska vara.

Våra experter

Jan Ädel

Jan Ädel

Besiktningsman

Av SBR godkänd entreprenadbesiktningsman och KA
Av RISE Certifierad entreprenadbesiktningsman och KA
Kontrollansvarig PBL
Teknisk sakkunnig
Skadeutredare

073 633 58 26

Janne@entreprenadkonsulterna.se

Oscar Ädel

Oscar Ädel

Projektledare, VD

Projektledare
Teknisk sakkunnig
Utredare vid tvistemål

073 593 93 88

Oscar@entreprenadkonsulterna.se

Vad vi gör bäst

Våra tjänster

Redo för vår hjälp?
Kontakta oss